Diplomazwemmen in De Vijf Heuvels

Aan de rand van het binnenbad van De Vijf Heuvels stonden afgelopen zaterdag in totaal 69 kinderen vol spanning te wachten op het verlossende antwoord nadat zij hadden afgezwommen voor hun zwemdiploma A, B of C. In drie sessies werd er afgezwommen. Voor het A-diploma 37 kinderen, 26 kinderen voor B en 6 kinderen voor het C-diploma. Het diploma zwemmen startte met een polonaise door de kinderen op het nummer ‘klaar voor de start’. De kinderen lieten vervolgens zien wat zij in de afgelopen periode tijdens de zwemlessen hadden aangeleerd en wisten dit zonder problemen ten uitvoer te brengen. Onder leiding van het deskundige badpersoneel werd het diplomazwemmen dan ook weer een feestje voor de kinderen maar ongetwijfeld ook voor de familieleden en bekenden die een plaatsje hadden gevonden op de tribune naast het bad. 

De onderstaande kinderen kregen hun zwemdiploma afgelopen zaterdag uitgereikt door het badpersoneel. Van harte gefeliciteerd en veel zwemplezier gewenst allemaal!

Diploma A
Maud Bakker, Koen Reilink, Fiene Wiegers, Boaz Smeenk, Liza Zandvoort Lenn Staman, Evi ten Wolthuis, Gijs Freriksen, Julia van Heemst, Vera-Lynn Dijkhof, David Teterissa, Emma de Jong, Jurre Besseling, Milou Brinks, Milia Rosema, Wess Nijland, Luuk Roosink, Elshaday Tesfamichael, Meike Slager, Joy Mordjaneh, Lieke Paalman, Tess Keijser, Glenn Smit, Cem Sahin, Zanoah Homan, Yoni Postel, Milow Smit, Bas Jannink, Floris van den Berg, Tieme ter Steege, Raff Siemerink, Tijn Tiehuis, Bo Cornelder, Sylke Spoolder, Yendo Dijkstra, Blazej Majcher en Carice Pots.

Diploma B
Bas van den Hengel, Betelinem Tessamechel, Nur Aljasem, Samrawit Tessfamichel, Semm Bloemendaal, Ridde Grootenhuis, Tessel Plantinga, Sandi Ibrahim, Bart Pie, Wes Jannink, Ileen Spakman, Twan Vasters, Vianne Hassink, Levi van der Worp, Maartje Stoker, Lisa Meinders, Mailynn Schra, Evy Brands, Charlotte Denekamp, Rens ter Horst, Milan van den Berg, Jasmijn Eertink, Denton Gossner, Tess Nijkamp, Merle Meerman, Ties Leneman.

Diploma C
Casijn te Wierike, Andrey Frolov-Laarhuis, Mick Vogel, Sarah de Jesus Buten, Milan de Vries, Aroha Schuiterd en Yrsa Nikkels.