SC Markelo hervat de competitie

Voor Sportclub Markelo staat aanstaande zondag weer de eerste competitiewedstrijd op het programma. De tweede seizoenshelft wordt thuis afgetrapt tegen Reünie uit Borculo. Beide ploegen troffen elkaar dit seizoen nog niet eerder en gezien de stand op de ranglijst kan het direct een interessante ontmoeting worden. De Markeloërs staan momenteel op een tweede plaats met 27 punten, de bezoekers uit Borculo zijn terug te vinden op plaats 3 met 25 punten. Op voorhand dus een mooi affiche, waarbij beide ploegen gebaat zijn bij een overwinning. Trainer Rutger Kats kan aanstaande zondag nog geen beroep doen op Jordie Vagevuur, ook is het nog onzeker of Lars Brinckate op tijd is hersteld van zijn blessure om aan de aftrap te verschijnen. De aftrap aan de Endemansdijk zal om 14:00 uur plaatsvinden, zorg dat u erbij bent!