Dakar zit er weer op voor Wevers Sport

Carlos Sainz, Fernando Alonso en Nani Roma

De Dakar rally 2020 is afgelopen voor het door Wevers Sport gerunde Borgward Rally Team. Vandaag werd de laatste etappe verreden en Nani Roma finishte hierin als 12e. In het autoklassement bracht de oud-Dakarwinnaar de Borgward BX7 EVO naar een 26e plek. “Ik ben echt trots op het Borgward Rally Team en het werk dat ze hebben verricht!! Het was niet de Dakar die we verwacht hadden en de positie in het klassement laat de echte potentie van de Borgward BX7 EVO niet zien. Ik ben er zeker van dat iedereen veel heeft geleerd van deze wedstrijd. Dit jaar was niet gemakkelijk, maar we zijn in de Dakar gefinisht en dat is belangrijk! We kijken nu vooruit naar de toekomst. Heel veel dank aan mensen van het team, ze hebben goed werk verricht en niemand kan spijt hebben wat we hebben gedaan. We hebben ons best gedaan dit jaar. Soms is motorsport zo. Maar het team bleef de hele tijden pushen en we hebben de finish van Dakar 2020 gehaald!”, aldus Nani Roma na afloop. Carlos Sainz wist Dakar 2020 te winnen bij de auto’s.