Michel Boerebach bij Prins

Michel Boerebach is 4 februari te gast bij Boek- en Kantoorvakhandel Prins in Markelo. Eddy van der Ley, schrijver van het boek, Hoi papa, de herrijzenis van Michel Boerebach interviewt Michel. De kersverse bestseller wordt ter plekke verkocht en tijdens de meet en greet gesigneerd. Eerder schreef Edddy van der Ley de bestseller over topscheidsrechter Bas Nijhuis.

Michel Boerebach verloor bij een auto-ongeluk in 2003 zijn zoontjes Lesley (12) en Sven (9). De ex-voetballer van Go Ahead Eagles, PSV, Roda JC, FC Twente en Real Burgos, ging door een hel maar kan zestien jaar later eindelijk weer van het leven genieten. Zijn boek, geschreven door Eddy van der Ley, gaat over de worsteling met het verlies en over de mensen die hem geholpen hebben om te overleven; Hoi papa, de herrijzenis van Michel Boerebach. Van der Ley: “Uit die dialogen blijkt nadrukkelijk dat Michel zijn humor en levenskracht terug heeft. In feite is Hoi Papa; het dankwoord van een zelfkritische vader die zichzelf opnieuw heeft moeten leren uitvinden.” Het is óók een boek voor de voetballiefhebber. “Er staan genoeg geinige anekdotes en verhalen in. Over Erik ten Hag, Ajax, FC Twente, Go Ahead Eagles en noem maar op”, aldus Van der Ley. De avond begint om 20.00 uur, kaarten kosten €7,50 en zijn te koop bij Boekhandel Prins.