‘Anton weet wel raad’ in Stokkum

De toneelgroep in 2019

In februari staat de toneelgroep van het Stokkums Toneel weer op de planken in ’t Gebouwtje. Ze spelen 6 avonden en 1 middag het stuk ‘Alton weet wel raad’. Als een leuk en aardig meisje uit de stad haar vakantie doorbrengt op de boerderij van de familie Dubbelink, dan krijgt de boer waarachtig een oogje op haar. Dit tot grote zorg van zijn familie en knecht Dieks. Koopman Anton Strieker verzint een prachtige list om de boer weer op het rechte spoort te brengen…

De avondvoorstellingen in ’t Gebouwtje zijn op 14, 15, 21, 22, 28 en 29 februari en beginnen om 20.00 uur. Op zondag 16 februari is er om 14.00 uur een middagvoorstelling. Kaarten zijn vanaf volgende week woensdag te reserveren via de website van de Stokkumse activiteiten stichting ‘Komiok’ en via de kaartenverkooplijn 0547 37 11 81. Op 29 en 30 januari en 5 februari wordt u op dit nummer tussen 19 en 20 uur persoonlijk te woord gestaan.