De Welp steunt CliniClowns

Een klein gebaar kan een groot verschil maken. Bij Basisschool de Welp zijn ze zich daar zeker van bewust. “We vinden het belangrijk om ons in te zetten voor anderen, het liefst dichtbij”, vertelt Michèle Kraal. Na afloop van de kerstviering van Basisschool de Welp is er door de leerlingen gecollecteerd voor de CliniClowns. De school heeft met de collecte voor dit goede doel maar liefst 305,58 euro opgehaald. 

CliniClowns zet zich in voor zieke kinderen, kinderen met een beperking en voor mensen met dementie. Met spel en humor zorgen professionele CliniClowns voor afleiding en plezier. Ze maken contact met het positieve en gezonde in iemand. Zorgen, angst en stress verdwijnen naar de achtergrond. Zo draagt CliniClowns bij aan menslievende zorg, in Nederland. Meer informatie kunt u lezen op de website van CliniClowns: www.cliniclowns.nl.