Peuterochtend bij Obs de Zwaluw en Obs Stokkum

Aanstaande woensdag 22 januari vindt er bij Obs de Zwaluw en Obs Stokkum een peuterochtend plaats. OBS de Zwaluw in Markelo organiseert deze VIP-morgen vanaf 11.30 uur. Deze ochtend staat geheel in het teken van de Very Important Peuter. Het thema staat ditmaal in het teken van de peutergym. Monique Scholten, al jaren actief bij diverse gymnastiekverenigingen, zal hier dan ook een gastles peutergym verzorgen. Intussen kunnen de ouders vragen stellen en wordt er informatie gegeven over OBS de Zwaluw. Alle peuters in en rondom Markelo zijn van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen bij deze VIP ochtend.

Op woensdag 22 januari wordt er ook een peuterochtend georganiseerd bij OBS Stokkum. Samen met hun (groot)ouders is er voor peuters vanaf twee en half jaar de mogelijkheid om een kijkje te nemen op deze school. Tussen 9.00 en 10.30 uur kunnen er vragen worden gesteld en informatie worden opgevraagd over de leerwijze van OBS Stokkum. De peuters kunnen deze ochtend werken en spelen in de klas om zo een goed beeld te kunnen krijgen van de school.