Workshopavond bij Obs de Zwaluw

Vorig jaar organiseerde de Ouderraad en het team van Obs de Zwaluw een interactieve avond met diverse workshops. Door het enorme succes van die avond kon een tweede editie dan ook niet uit blijven. Daarom wordt op woensdag 29 januari vanaf 19.00 uur opnieuw een workshopavond georganiseerd gericht op de Ouders van Nu. “Iedereen is van harte welkom op deze avond. De avond bestaat uit twee delen waarbij je je voorkeur kunt uitspreken voor 2 workshops die je deze avond kunt volgen. Wel vragen we om je vooraf aan te melden en je voorkeur kenbaar te maken”, vertelt René Scholten enthousiast namens het team.

Aanmelden is mogelijk door een mail te sturen aan or.obsdezwaluw@opohvt.nl, waarbij wel geldt vol is vol. Geïnteresseerden kunnen twee voorkeuren aangeven uit het gehele aanbod van maar liefst acht verschillende workshops. Vanaf 19.00 uur kunt u inlopen. Het programma start om 19.15 uur. U volgt vervolgens twee workshops onderbroken door een pauze.