Roma brengt Borgward top 10 binnen

Na de trieste etappe van gisteren ging de Dakar Rally vandaag weer verder. Voor het Borgward Rally Team was het niet van start gaan aan de etappe van vandaag van Ricardo Porém een domper. De coureur het gisteren het bivak weten te halen, maar mocht niet van start in de etappe van vandaag en daarmee eindigde zijn Dakar avontuur voor 2020. Nani Roma had vandaag een goede dag in zijn Borgward BX7 EVO en wist op plek 10 te eindigen. “Vandaag ging wederom beter. Vanmorgen voelde ik met niet comfortabel in de auto en reed verre van perfect. Desondanks was ik in staat om gedurende de dag me meer te focussen en beter te rijden. Aan het eind was het zo slecht nog niet en waren we blijf in de top 10 te staan. Na ongeveer 400 kilometer misten we een waypoint, maar we verloren weinig tijd. We zijn nog steeds blij met de wijzigingen in de ophanging die we 2 dagen geleden hebben gemaakt. Dit werkte echt goed en ik voel de auto elke keer beter aan. Vandaag werkte de Borgward BX7 EVO heel goed en hadden we geen problemen”, aldus Nani Roma vandaag na afloop van de etappe.