Nieuwjaarsconcert aftrap gouden jubileum

Het Markelo’s Mannenkoor organiseert op zondagmorgen 19 januari vanaf 11.00 uur bij Zalencentrum De Haverkamp een muzikaal nieuwjaarsconcert onder de noemer van Wenen tot Westend. Een concert dat geldt als de aftrap van het gouden jubileumjaar voor het Markelo’s Mannenkoor. Het koor repeteert al geruime tijd vol overgave en heeft onder leiding van dirigent Mariette Effing een veelbelovend en afwisselend programma samengesteld. Naast de muzikale invulling van het Markelo’s Mannenkoor, staan er ook muzikale optredens op het programma van de sopraan Sandra Fluttert, Sander Knuiman op piano en Marleen A-Tjak op viool. Dansschool Reiners zal deze muzikale middag aanwezig zijn met een danspaar.

Het nieuwjaarsconcert van het Markelo’s Mannenkoor begint om 11.00 uur. Vanaf 10.30 uur is de zaal geopend. De entree is vrij toegankelijk. Na het concert wordt er een afterparty georganiseerd.

In het gouden jubileumjaar van het Markelo’s Mannenkoor worden drie concerten georganiseerd. Naast het nieuwjaarsconcert wordt op 13 juni bij De Haverkamp een jubileumconcert gehouden in nauwe samenwerking met Erwin Nijhoff. Het jubileumjaar wordt afgesloten met een kerstconcert op zaterdag 12 december in de Martinuskerk in Markelo.