SC Markelo wint van Holten

Sportclub Markelo heeft vanmiddag zijn eerste overwinning van 2020 geboekt. In een oefenduel tegen vv Holten werd met 2-1 gewonnen. De eerste tien minuten was de ploeg uit Holten de bovenliggende partij waarna Markelo het initiatief overnam en een legio kansen wist te creëren, maar niet te benutten. Ook Holten was slordig in de afronding en wist zijn kansen niet om te zetten in doelpunten. Na een 0-0 ruststand kwam Sportclub Markelo vroeg in de tweede helft op voorsprong. Een hoekschop van Ton Jansen werd binnen gekopt door Roland Stege. De zwart-witten waren ook gedurende de tweede helft de bovenliggende partij maar scherpte in de afronding ontbrak. Een kwartier voor tijd wist Lars Brinckate vanuit een vrije trap de 0-2 binnen te schieten en leek de wedstrijd beslist. Kort voor tijd deed Holten nog wel iets terug maar de overwinning kwam niet meer in gevaar. Kortom een prima 2-1 oefenzege voor de zwart-witten. Volgende week zaterdag oefent Sportclub Markelo thuis tegen Wilhelminaschool uit Hengelo.