Trainingsclinic voor Hof van Twente Triathlon

20140924 zwembadOm op 17 mei optimaal aan de start te kunnen verschijnen voor de 6e editie van de triathlon, organiseert Sportfondsen Hof van Twente in samenwerking met de triatlonvereniging wederom een speciale trainingsclinic. De clinic, welke start op zaterdag 22 februari, zorgt ervoor dat de triatleten zo fit mogelijk aan de triatlon kunnen deelnemen.

De clinic wordt bij Zwembad De Vijf Heuvels georganiseerd en bestaat uit twaalf trainingen. De trainingen zijn onder leiding van onder andere zweminstructrice Henny Huisken en alle aspecten van de triatlon zullen hierbij aan bod komen. De deelnemers worden daarbij begeleid door verschillende gespecialiseerde trainers en ervaren triatleten. Een betere voorbereiding op de Hof van Twente Triathlon is er niet.

Tot en met de eerste training op 22 februari is er de mogelijkheid tot inschrijven, dit kan bij de receptie van het zwembad aan de Potdijk 5 in Markelo. De trainingen vinden plaats op zaterdagen, van 12.30 uur tot 14.00 uur bij Zwembad De Vijf Heuvels. De kosten hiervoor zijn 72,50 euro, te voldoen bij de inschrijving. Meer informatie over deze clinic? Neem dan contact op met Henny Huisken, zij is per e-mail te bereiken of per telefoon op 0547-361794. De inschrijving voor de triatlon van 17 mei loopt nog steeds online. Meer informatie hierover vind je hier.