Sneeuwkoningin vervult Kerstwensen

Met valse voorwendselen zijn vanmorgen een groot aantal Markeloërs naar De Kroon gelokt. Hier werd door de organisatie van Magisch Markelo bekend gemaakt welke kerstwensen vervuld gaan worden door de Sneeuwkoningin, tijdens een gezellige morgen. In de enorme kerstboom in de Martinuskerk konden kinderen maar ook volwassenen hun lieve kerstwens ophangen voor iemand die hen dierbaar is. Ook ditmaal gaven de wensen een grote verscheidenheid aan en vond de Sneeuwkoningin het geen gemakkelijke taak om haar keuze te maken. Met de toezegging van een groot aantal ondernemers heeft zij het voor elkaar gekregen om veel wensen in vervulling te kunnen laten gaan. Dit leverde natuurlijk een luid applaus op door alle aanwezigen.

Merle Hoevink wenste dat de Sneeuwkoningin voor altijd blijft leven. De Sneeuwkoningin gaf aan haar uiterste best te doen en verraste Merle door haar te vragen of zij tijdens de volgende editie van Magisch Markelo ook een rol als ijsprinses zou willen vervullen. Hierna mocht ze zich omkleden als prinsesje en assisteren bij het uitreiken van de overige kerstwensen.

De noaberhulp die Johan en Erma Nijhoff geven als mantelzorgers aan tante Dinie is bij de familie ter Hofte niet onopgemerkt gebleven. Zij stuurden een wens in om hen eens in het zonnetje te zetten. Met een culinaire bon aangeboden door De Poppe mogen zij samen lekker gaan genieten binnenkort.
Oma van Heuven werd verrast vanmorgen door kleindochter Amy. Gelukkig gaat het nu weer goed met oma zodat ze samen kunnen gaan genieten van een high tea breakfast bij de Hoestinkhof.

Ook het Markelo’s Jeugdkoor hing een wens in de boom die door de Sneeuwkoningin werd opgemerkt. Het koor zou ontzettend graag meer leden willen krijgen. Jongens en meisjes die van zingen houden kunnen zich opgeven maar ook een keer vrijblijvend komen kijken.

De dames van de Brookjongs hebben een wens ingestuurd voor Desiree Sanderman. Een wens die zorgt voor een hartverwarmend steuntje in de rug in de strijd tegen een heftige ziekte. De dames gaan als het aan de Sneeuwkoningin ligt gezellig samen genieten van een high tea bij de Hoestinkhof.

Vorig jaar hing er een wens in de boom voor Nicole en Femke Kömmelt om hen eens lekker te laten verwennen. Net voor kerst 2018 overleed hun zoon en broertje Hidde die nog maar een half jaar oud was. De Sneeuwkoningin heeft de enorme inzet die Femke en haar ouders hebben geleverd voor de stichting Hartekind op de voet gevolgd en vond het nu de hoogste tijd om hen te verrassen met vrijkaarten voor het Beaufort en drankje en hapje bij ‘t Wapen van Markelo.

Bente en haar ouders zorgden ervoor dat opa en oma vanmorgen nietsvermoedend bij de Kroon kwamen. Bente had namelijk een wens in de boom gehangen voor opa Bussink die afgelopen jaar heel ernstig ziek is geweest en een spannende periode achter de rug heeft. De wens van Bente om samen een gezellig uitje met Opa, oma en opoe Bussink  te organiseren heeft de Sneeuwkoningin in vervulling laten gaan. Ze kreeg van ijsprinses Valerie een mooi arrangement voor 5 personen aangeboden zodat ze met hen een bezoek kan brengen aan Kinderboerderij Dondertman.