Wederom stabiele etappe Nani Roma

Nani Roma was in de etappe van vandaag de enige Borgwardcoureur. Evenals gisteren reed de oud Dakarwinnaar stabel in de top 15 en wist uiteindelijk op een 13e plek te finishen. In het algemeen klassement is Roma inmiddels op de weg terug en geklommen naar de 27e plek. “Vandaag was wederom een lange etappe. De etappe was echt snel we hebben ons best gedaan. De Borgward BX7 EVO rijdt geweldig. We zijn heel met de auto. We lijken een in vergelijking met de anderen een beetje topsnelheid te missen, maar de rest is heel goed. We hebben deze weer veel geleerd. Helaas laat de positie in het klassement de potentie van de Borgward BX7 EVO niet zien. Dat moeten we accepteren, dat is motorsport. De Borgward Rally Team werkt echt goed en we blijven proberen om elke dag te verbeteren”, aldus Roma na aankomst in het bivak vandaag. De mannen van Wevers Sport gebruiken de rustdag van morgen om de auto’s opnieuw op te bouwen. Hiermee wil men er zeker van zijn dat Ricardo Porém in de 7e etappe aanstaande zondag weer aan de start kan verschijnen.