Borgwardrijders duikelen top 20 uit

Voor het Borgward Rally Team was het vandaag een hele zware dag. Hoewel kopman Nani Roma vrijwel de hele etappe solide in de top 15 reed zorgde twee kapotte banden in het eind van de etappe moest hij wachten op het snelle serviceteam van Wevers Sport. Dit zorgde wel voor een vertraging van bijna 5 uur en een duikeling in het klassement naar een 44e plek. Niet alleen Roma worstelde met banden, ook teamgenoot Ricardo Porém had er geen geluk met zijn banden vandaag. In het begin van de etappe verloor hij door 3 lekke banden veel waardevolle tijd. Nog een lekke band niet ver van de finish zorgde voor nog meer vertraging. Uiteindelijk wist hij de Borgward op 3 banden naar het eind van de etappe te brengen, maar verloor wel ruim 3 uur. In het klassement staat hij nu op een 43e plek net voor teamgenoot Roma. In de etappe van gisteren kostte een navigatiefout in het begin ook al voor kostbare tijd voor Roma, maar wisten beide rijders nog wel in de top 20 te blijven.