Inloopochtend Dagvoorziening ‘t Trefpunt

Woensdag 15 januari kan er weer vrijblijvend kennis worden gemaakt met de Dagvoorziening ‘t Trefpunt Markelo. Deze dagvoorziening wordt aangeboden in woonzorgcentrum Anholtskamp. Er zijn op dit moment veel ouderen die nog zelfstandig wonen of met hulp van mantelzorg nog thuis kunnen zijn. Zij missen soms het contact met andere leeftijdsgenoten of plaatsgenoten en daarom is deze dagvoorziening een uitkomst. Hier kunnen dames maar ook heren meedoen aan allerlei activiteiten. Ook vaardigheden trainen of gewoon simpelweg een broodmaaltijd nuttigen behoren tot de mogelijkheden. De dagvoorziening heeft iedere derde woensdag van de maand een vrijblijvende inloopochtend, uitermate geschikt voor ouderen die anders in een sociaal isolement dreigen te komen. Is er op deze woensdagen geen mogelijkheid om langs te komen dan kan er het beste even gebeld worden met de dagverzorging zelf via 0547-745625. Dagvoorziening Markelo is elke maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur.