Motorclub huldigt trouwe leden

De Markelose Markelose Motorclub Ons Genoegen heeft op haar nieuwjaarsreceptie bij De Poppe leden gehuldigd voor hun trouwe lidmaatschap. Zo werd erevoorzitter Ab Hofhuis gehuldigd voor zijn 60-jarig lidmaatschap. Hofhuis werd tijdens de receptie geroemd voor zijn betekenis voor de mondiale motorcross, maar ook lokaal als voorzitter en bestuurslid. Hofhuis was een vernieuwer in het organiseren van grote wedstrijden op de Herikerberg. Jan Mensink en Marinus Volkerink werden beide gehuldigd voor hun 50-jarig lidmaatschap. Mensink was actief in de financiële commissie, Volkerink in de technische commissie. Mede door de inzet van Volkerink is de ondergrondse infrastructuur tot stand gekomen. Hierdoor kunnen ook nu nog wedstrijden op de Herikerberg worden georganiseerd.