PJGO toneel brengt Bruidzilla

Vrijdag 17 en zaterdag 25 januari kan er weer genoten worden van toneelgroep PJGO. Ze staan wederom op de planken bij De Haverkamp in Markelo waar de zaal om 19.30 uur open gaat. Kaarten zijn dinsdag 7 januari vanaf 20.30 uur in de voorverkoop verkrijgbaar in het café van De Haverkamp. De naam van het toneelstuk is Bruidzilla en zal dit jaar gaan over Linda en Cor. Linda zit al tijden te wachten op een huwelijksaanzoek van Cor. Van Cor hoeft dit allemaal niet zo want hij vindt het leven prima zoals het nu gaat. Linda heeft van jongs af aan al plannen gemaakt over hoe deze dag er precies uit moet komen te zien. Groots, romantisch en perfect. Als Cor haar dan uiteindelijk toch ten huwelijk vraagt, gaan bij Linda dan ook alle remmen los. Ze leeft zich helemaal uit op het plannen van de bruiloft en niets of niemand zal haar daarin een strobreed in de weg leggen. Echter lopen al haar eisen wat betreft de bruiloft aardig in de papieren maar is daar wel geld voor? Familie, vrienden en buren weten dat je Linda vooral niet moet teleurstellen. Er moet dan ook heel wat creativiteit worden aangewend om Linda toch die fantastische dag te kunnen geven. De plannen zijn goed, maar helaas gaat niets zoals gepland.