Solar Services Hof van Twente verhuist naar Stokkum

Solar Services Hof van Twente is al jarenlang een bekend gezicht hier in Markelo. Na jarenlang gevestigd te zijn geweest in Dijkerhoek verhuist Egbert Leeftink zijn bedrijf begin 2020 richting Stokkum. Doordat de vraag naar duurzame energie steeds groter wordt, ontstaat er steeds meer vraag naar bijvoorbeeld zonnepanelen. Solar Services Hof van Twente ziet een stijging van de vraag naar deze producten en is hierdoor zijn twee panden in de buurtschap Dijkerhoek inmiddels ontgroeit.

Egbert Leeftink ging afgelopen jaar op zoek naar mogelijkheden voor deze uitbreiding en stuitte op een pand in Stokkum. Dit pand, voormalig eigendom van Betonboor- en zaagbedrijf Tempelman b.v. is gevestigd aan de Stationsweg 34a te Stokkum. Deze verhuizing biedt meer opslag en werkruimte voor de zonnepanelen, warmtepompen, warmtepompboilers en pellet systemen waar ze hier mee werken. Het wordt een groene productie locatie volgens Egbert Leeftink want na het vervangen van het complete dak worden er 325 zonnepanelen geïnstalleerd. Vanuit deze locatie gaan de mannen van Solar Systems Hof van Twente nu de klanten bedienen maar Egbert geeft aan dat iedereen ook van harte welkom is voor een vrijblijvend adviesgesprek.