Hardloopclinic in Markelo

Vanaf woensdagavond 8 januari 2020 kun je in 13 weken toewerken naar een hardloopwedstrijd van 5 of 10 kilometer. Het gaat om een wedstrijd tijdens de ‘Halve van Hengelo’ op 5 april 2020 met start en finish in het FBK-stadion. Atletiekvereniging Goor’75 organiseert op de woensdagavonden vanaf 18.30 uur trainingsavonden in duurloopvorm die starten vanaf de Grotegoorsdijk 4. De trainingen vinden plaats in 2 groepen. De beginnersgroep traint voor 5 kilometer tussen 18.30 en 19.30 uur, de wat meer ervaren hardlopers worden uitgedaagd mee te doen met de groep die tussen 19.30 en 20.30 uur traint voor de 10 kilometer. Naast de trainingsavonden in Markelo zijn er ook trainingen in Goor en worden er gedurende de clinicperiode ook regelmatig een gezamenlijk duurloop gehouden rondom de Herikerberg, Borkeld of het Weldam.

De trainingen in Goor zijn op de maandagavonden om 18.30 (5 kilometer) en 19.30 (10 kilometer) uur vanaf 6 januai, waarbij men start vanaf het atletiekveld aan de Deldensestraat/Lintelerweg. De kosten voor deelname aan de hardloopclinic zijn 75 euro, waarbij deelname aan de Halve van Hengelo.is inbegrepen. Aanmelden kan via het formulier op de website van de atletiekvereniging.