Rick en Nicole trouwen in sfeervollle Kösterskoele

Rick Wessels en Nicole Keijzer hebben na ruim 15 jaar besloten om samen in het huwelijksbootje te stappen. Voor de buurt natuurlijk een goede reden om afgelopen woensdag flink uit te pakken en geheel volgens traditie, een boog te plaatsen bij de woning van de familie Wessels. Wie het gezellige stel kent zal het niet vreemd vinden dat ze deze dag tot in de puntjes hebben voorbereid en zelfs details over het verloop van de avond voor hun gasten, tot het allerlaatste moment geheim wisten te houden.

Vanmiddag startte de huwelijksdag in kleine kring bij de Kemper. Tot vanmiddag waren alle genodigden voor vanavond in de veronderstelling dat Rick en Nicole elkaar het ja-woord zouden gaan geven bij Herberg de Pot rond de klok van 19.00 uur. Een berichtje in de speciale app-groep maakte daar een einde aan. Alle gasten werden verzocht om met een warme jas naar Openluchttheater de Kösterskoele te komen. Onder een prachtige sterrenhemel, op een meer dan sfeervolle locatie waar ruim 350 waxinelichtjes schitterden gaven Rick en Nicole vanavond hun ja-woord in het bijzijn van alle genodigden.