Salut zoekt kartrekkers vitale beweging

Salut is op zoek naar senioren voor de kartrekkersgroep voor vitale beweging. Samen met een aantal senioren wil de welzijnsorganisaties kijken welke behoefte of thema’s er bij senioren in Markelo leven. Salut wil van de senioren graag horen wat er nodig is om de lichamelijke ongemakken, een verhoogd zorggebruik en eenzaamheid te voorkomen. Zijn thema’s beweging, horen, voeding en hersengymnastiek volgens de ouderen in Markelo belangrijk om zo lang mogelijk en gezond in de eigen omgeving te kunnen blijven wonen. Salut graag met senioren in Markelo in gesprek op maandag 16 december om 13.30 uur in de ontmoetingsruimte van woonzorgcentrum De Esch.

Voor meer informatie over het project kan contact worden opgenomen met Martine van Salut door te bellen met 0547-260053, te appen naar 06-20894999 of een mail te sturen.