Old Stars Walking Football Snert Toernooi bij SC Markelo.

Op zaterdag 28 december 2019 organiseert Sportclub Markelo een regionaal Old Stars Walking Football Snert Toernooi in de Unive-soccerhal. Er zijn nu twee groepen van 15 spelers bij de club en zij kunnen op maandagavond of op donderdagmorgen op kunstgras spelen. Vanaf 9.00 uur staat de koffie klaar. De eerste aftrap zal worden gedaan door Harry Scholten, wethouder van de gemeente Hof van Twente om 10.00 uur. Het toernooi zal eindigen om 14.45 uur. Daarna volgt de minder belangrijke maar leuke prijs uitreiking en natuurlijk de gezellige derde helft waar D.J. Bracula de muzikale sfeer verzorgt. De deelnemende Oldstars clubs zijn: Fc Twente Enschede, PEC Zwolle, Twenterand, Regge United Hellendoorn, Rood-Zwart Delden, RDC  Deventer en twee teams van Sportclub Markelo.

Walking Football is bij Sportclub Markelo een groot succes. Het spelletje is niet gericht op prestatie maar veel meer op het sociale contact en gezelligheid en sportief bewegen om fit te blijven. Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met deze nieuwe sport. Aanmelden kan via bloemendal.bertus@gmail.com.