Drie dagen sale bij 2impressU

Bruidsmodezaak 2impressU organiseert van 2 tot en met 4 januari een sales-driedaagse. Drie dagen lang wordt een groot gedeelte van de huidige collectie aangeboden met flinke kortingen. Wanneer je binnenkort gaat trouwen en nog op zoek bent naar een trouwjurk, dan ben je hier aan het juiste adres.

Met deze sales-driedaagse speelt de bruidsmodezaak in op de start van het trouwseizoen. Nicolette Luttikholt: “De meeste stellen kiezen ervoor te trouwen tussen mei en september. Doorgaans wordt geadviseerd dat vrouwen ongeveer zes maanden voor de trouwdag gaan kijken naar een trouwjurk. En daarnaast beginnen veel bruiden de zoektocht naar een trouwjurk gelijk na het huwelijksaanzoek.” Al jaren wordt er onderzoek gedaan naar het moment waarop de meeste huwelijksaanzoeken plaatsvinden. De weken rondom kerst blijken daarbij veruit het meest populair want van alle huwelijksaanzoeken vindt een vijfde deel in de decembermaand plaats.

Wie wil langskomen bij de sales-driedaagse van 2impressU doet er goed aan om vooraf een afspraak te maken via de website www.2impressyou.nl zodat er voldoende tijd beschikbaar is.