Volkskerstzang Martinuskerk

De jaarlijkse Volkskerstzang in de Martinuskerk vindt plaats op zondagavond 15 december. Bij binnenkomst speelt het Koperensemble van Muziekvereniging De Fanfare onder de toren. De samenzang van bekende kerstliedjes begint om 19.20 uur waarna de dienst officieel start om 19.30 uur. Dominee Deodaat van der Boon, zeker geen onbekende in Markelo en momenteel woonachtig in Hummelo, gaat voor. De Fanfare onder leiding van dirigent Frank Uuldriks zorgt zoals gebruikelijk voor de muzikale ondersteuning. Daarnaast treden de zangeressen Maaike en Anouk Schottink en Sanne Klein Horsman op. Zij zijn bekend van The Voice of Holland en The Talent Project en worden op trompet begeleid door Wim Schottink. Gerrolt Droogsma bespeelt het orgel en de piano. De kerkenraad hoopt ook dit jaar weer veel mensen te mogen begroeten tijdens deze ongetwijfeld sfeervolle avond in de Martinuskerk.