SC Markelo op bezoek bij Neede

Sportclub Markelo speelt zondag zijn laatste competitiewedstrijd voor de winterstop, men gaat dan op bezoek bij Sportclub Neede. De ploeg uit Neede is terug te vinden op de vierde plek en moét winnen om aansluiting te houden met de top-3. Op voorhand dus een mooi affiche, waarvoor de Markeloërs alvast hun borst kunnen nat maken. Twee weken geleden wist de ploeg uit Neede nog te verrassen door Reünie in eigen huis met 1-0 te verslaan. De ploeg van trainer Rutger Kats zal de goede eerste seizoenshelft graag positief willen afsluiten, zodat men ook met een goed gevoel de winterstop in gaat. Dit moet men zondag echter alleen doen zonder de geschorste Lars Brinckate. De verdediger pakte vorige week tegen Rietmolen zijn vijfde gele kaart van het seizoen en is daarmee voor één wedstrijd geschorst. Verder kan Kats beschikken over een fitte selectie voor het treffen met Neede. De aftrap op sportpark ‘t Haantje zal om 14.00 uur plaatsvinden.