Meiden onder 17 kampioen

Sportclub Markelo meiden onder 17 jaar is gistermiddag op overtuigende wijze kampioen geworden in de 2e klasse. Het was niet de vraag óf de meiden kampioen zouden worden maar wanneer. Tijdens het laatste competitieduel tegen De Tubanters lieten de meiden gistermiddag zien dat zij de terechte kampioen zijn, thuis werd namelijk met maar liefst 16-3 gewonnen! De meiden wisten dit seizoen, onder leiding van trainers Arjan Klumpers, Marco Kevelham en Geert-Jan Oplaat, alle competitiewedstrijden overtuigend te winnen. Dit resulteerde in 117 doelpunten voor en sléchts 9 doelpunten tegen. Deze prestatie van formaat werd gisteren na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen De Tubanters gevierd met een ritje op de plattewagen door het dorp.

Foto’s met dank aan Jan Thale Haandrikman