Modehuis Mirjam houdt Open Dag

Hoewel de bovenwoning en het winkelpand van Modehuis Mirjam sinds vorig jaar te koop staat heeft Mirjam Brinkmans haar winkel vol liggen met actuele wintermode en accessoires. “Zolang er nog geen ontwikkelingen zijn blijf ik gewoon de winkel doordraaien”, vertelt Mirjam. Modehuis Mirjam heeft geen opvolger voor hun modezaak in de Grotestraat waardoor Johan en Mirjam hebben besloten om de zaak na 27 jaar te verkopen. Lukt dit niet dan wordt overwogen om twee appartementen in het winkelpand te bouwen en deze vervolgens te gaan verhuren. “Maar voordat het zover is hebben we voorlopig nog gewoon elke dag de winkel open en houden we aankomende zondag zelfs een open dag van 12.00 tot en met 17.00 uur.  We geven deze dag hoge kortingen op damesmode, ondermode, badmode, nachtmode en houden uitverkoop van alle herenmode”, vertelt Mirjam.