SC Markelo overwintert in Tukker-Cup

Sportclub Markelo heeft vanavond in de achtste finale van de Tukker-Cup uitstekende zaken gedaan. Aan de Endemansdijk werd 2e klasser Achilles’12 uit Hengelo met 7-0 verslagen. De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd en had de gehele eerste helft licht overwicht. Na een half uur spelen werd dit ook uitgedrukt in doelpunten. Na een overtreding op Kars Zwiers ging de bal op de stip, René Kuijpers wist dit buitenkansje vervolgens te benutten. In de tweede helft liep de score hoger op door een hattrick van Mickey Slotman, twee doelpunten van Kars Zwiers en het slotakkoord was voor Sam Warmelink. Door de ruime zege gaat Sportclub Markelo door naar de kwartfinale van de Tukker-Cup. Tegenstander is dan de Zweef of TVC’28. Aanstaande zondag staat de laatste thuiswedstrijd van 2019 op het programma, dan komt Rietmolen op bezoek aan de Endemansdijk.