Diplomaregen Zwembad De Vijf Heuvels

Het regende zaterdagmiddag weer volop A, B en C zwemdiploma’s in Zwembad ‘De Vijf Heuvels’. In het Markelose zwembad werd zaterdag door maar liefst 74 kinderen afgezwommen voor een van de zwemdiploma’s uit het Zwem-ABC. Onder toeziend oog van veel ouders lieten de kinderen hun zwemvaardigheid op de verschillende onderdelen zien. Bij het afzwemmen wordt gekeken naar de beheersing van de techniek, de conditie en de vaardigheid. Van de 74 kinderen zwommen er 26 af voor zwemdiploma A, 35 voor zwemdiploma B en 13 voor zwemdiploma C.

Geslaagden zwemdiploma A:
Jasmijn Eertink, Siem Brinkmans, Semm Bloemendaal, Tess Nijkamp, Ridde Grootenhuis, Wes Jannink, Lisa Meinders, Evy Brands, Ileen Spakman, Milan van den Berg, Bart Pie, Tessel Plantinga, Mailynn Schra, Lars Eernink, Rodney Jager, Lauri Dannenberg, Lex Remmers, Charlotte Denekamp, Maurits Morsman, Twan Vasters, Sandi Ibrahim, Merle Meerman, Denton Gossner, Betelehim Tesfamichael, Samivawit Tesfamichael, en Maartje Stoker.

Geslaagden zwemdiploma B:
Kyano Cornelder, Sarah de Jesus Buten, Emma Bomans, Teun Exterkate, Aroha Schuiterd, Andrey Frolov-Laarhuis, Even Fitsum, Jurre van Wieringen, Ysra Nikkels, Mees Goorman, Mick Vogel, Casijn te Wierike, Logan Koekkoek, Sander Hulsing, Milan de Vries, Noud Nijkamp, Karlijn Meijer, Naomi Achterkamp, Sem Kramer, Kimberley Otten, Bram Veluwenkamp, Guus Seppenwoolde, Julia Boensma, Lucas Tijhof, Katarina Grubesic, Pepijn Elsman, Milan Kolkman, Vin Schomaker, Mees Meinders, Valentijn Kamp, Mees Kamp , Otje Boode, Luuk Kerssen, Alham Aljusem, Abdulrazak Aljasem.

Geslaagden zwemdiploma C:
Savannah Staal, Pepijn Uiter, Jans Mombarg, Riek Mombarg, Floor Janssen, Isis Janssen, Elena Timmermans, Manon Frencken, Emmy Beuker, Melle Thijs, Myrna ter Welle, Boris Marinov, Cassady Overmars.