SC Markelo vergeet zichzelf te belonen

Sportclub Markelo heeft vanmiddag de overwinning van vorige geen vervolg kunnen geven. De zwart-witten begonnen voortvarend aan de wedstrijd. Na twee minuten spelen was het Ferdi Pinkert die vanaf de rand van de 16 meter besloot om op goal te schieten, met succes. De bal verdween achter de doelman van Eibergen. Na de vroege voorsprong gingen de Markeloërs opzoek naar meer. Het wist een handvol mogelijkheden te creëren maar de scherpte ontbrak. Eibergen kon daar in de eerste helft weinig tegenover stellen en wist zelfs geen kans te creëren. In de tweede helft was het Eibergen dat vanaf de aftrap voor het eerst voor doelman Ruben Olminkhof op dook en deze kans ook direct wist te verzilveren, 1-1. Vervolgens probeerde Sportclub Markelo het wel maar speelde een mindere tweede helft. Kansen kreeg de ploeg van Rutger Kats nog wel, maar verder dan een 1-1 gelijkspel kwamen ze niet. Een teleurstellende uitslag, waar meer in had gezeten. Aanstaande dinsdag speelt Sportclub Markelo de 1/8e finale van de Tukker-Cup thuis tegen tweede klasser Achilles’12 uit Hengelo, aftrap is om 20.00 uur.