Vijf sterren voor Snorrewind

Manege Snorrewind heeft na een bezoek van een controleur van de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra met vijf sterren de hoogst haalbare score weten te krijgen. Het aantal sterren geeft iets aan over de beschikbare faciliteiten en de kwaliteit van de bedrijfsvoering. Onderdeel van het sterrensysteem zijn onaangekondigde bezoeken van een controleur van het FNRS die het bedrijf op meerdere punten controleert, zoals bijvoorbeeld paardenwelzijn, de bodemgesteldheid van de rijbanen en gastvrijheid. Manege Snorrewind had tot de laatste controle vier sterren. Aanpassingen in de afgelopen jaren, zoals nieuwe ‘open’ staldeuren voor interpaardelijk contact en een stapmolen hebben bijgedragen aan de extra ster. “Een mooie waardering voor ons ruitersportcentrum, waar we als team enorm trots op zijn”, aldus eigenaar Erna Bronsvoort van het paardensportbedrijf.