Contractverlenging voor Rutger Kats

Hoofdtrainer van Sportclub Markelo Rutger Kats heeft gisteravond zijn contract met één jaar verlengd. De club en de trainer bereikten gisteravond een akkoord over de contractverlenging van één seizoen. Het bestuur van Sportclub Markelo en de technische commissie van de vereniging wilden graag door met Kats. “We zijn erg blij dat Rutger ook volgend seizoen hoofdtrainer is van Sportclub Markelo”, vertelt voorzitter Jelle Renes. Kats is zelf ook enthousiast: “Ik heb het erg naar mijn zin bij Sportclub Markelo”, aldus de hoofdtrainer. 

Met Kats als hoofdtrainer draait Sportclub Markelo momenteel een sterk seizoen in de 4e Klasse B. Na negen speelrondes staat de ploeg bovenaan. Bovendien maakt het elftal van Kats nog kans op het veroveren van de eerste periode. Daarnaast werd Sportclub Markelo groepswinnaar in de Tukker Cup en speelt het in de volgende ronde tegen Achilles ’12.

Rutger Kats kwam in 2018 over van Wilhelminaschool en was daarmee de opvolger van Anne de Jong, die de omgekeerde weg bewandelde. Eerder was Kats trainer bij meerdere elftallen van HVV Tubantia uit Hengelo.