Hoogste punt appartementen Beaufortplein

Vanmiddag werd op de bouwlocatie aan het Burgemeester de Beaufortplein het hoogste punt gevierd van het in aanbouw zijnde appartementencomplex. Ontwikkelaar André Vasters had hiervoor samen met bouwer Roosdom Tijhuis en huurder JP van den Bent stichting omwonenden en bij het project betrokkenen uitgenodigd. Afgelopen voorjaar werd gestart met de sloopwerkzaamheden van het voormalige ontspanningsgebouw, inmiddels heeft de bouw het hoogste punt bereikt en dit moment was aanleiding voor een feestje. Na het hijsen van een vlag door twee toekomstige bewoners even na 15.00 uur vanmiddag, werd er een kijkje genomen in het complex. Aansluitend werd bij ‘t Wapen van Markelo getoast op deze mijlpaal. Het appartementencomplex bestaat na realisatie uit 17 appartementen waarin 15 bewoners van de JP van den Bent stichting een eigen woonplek krijgen in Markelo.