Candle-Light avonden bij De Bloemerie

De Bloemerie organiseert op vrijdag 15 en zaterdag 16 november extra koopavonden in en rond de winkel aan de Noordachtereschweg in Markelo. Momenteel worden de laatste voorbereidingen getroffen en is de winkel bijna klaar voor de Candle-Light avonden. “We hebben in tegenstelling tot voorgaande jaren nu gekozen om onze inspirerende avonden voor de kerst te plannen op twee avonden aaneengesloten aan onze normale winkeltijden en zijn daardoor tijdens de Candle-Light geopend tot 21.00 uur”, vertelt Janet. Dit jaar zijn er veel nieuwe trends zichtbaar en zijn veel verschillende kleuren en stijlen gecombineerd in de winkel. Janet: “De ruimte binnen De Bloemerie hebben we optimaal kunnen gebruiken om een rijke diversiteit aan stijlen voor onze klanten te kunnen inrichten. Zo hebben artikelen met een betonlook maar ook bijvoorbeeld de roesttrend en de natuurlijke tinten een plekje gekregen en is er ook volop rood en nostalgie te vinden”. Voor elk interieur is er bij De Bloemerie wel iets te vinden wanneer men iets zoekt in de aanloop naar de wintermaanden, waarmee men de huiskamer een sfeervol aanzien geeft.

Zit je met de handen in het haar en weet je je geen raad dan kun je natuurlijk altijd een beroep doen op de ‘groene’ creativiteit van Getty en Janet en hun medewerkers, die elke dag met een vertrouwde glimlach paraat staan voor hun klanten. Het uitgebreide assortiment en de verse bloemen, welke met grote regelmaat worden aangevoerd, zorgen voor veel creatieve inspiratie. De ambachtelijke bloemstukken zijn daar dan ook een meer dan goed voorbeeld van.

Tijdens de speciale Candle-Light avonden is het mogelijk om je op te geven voor een nieuw workshop-seizoen. Ook in 2020 worden er namelijk weer vier workshops georganiseerd die allemaal in het teken staan van de tijd van het jaar. Wil je vier avonden per jaar gezellig bloemschikken en na afloop met een mooi bloemstuk thuiskomen, geef je dan op tijdens de Candle-Light avonden. Zaterdagavond treedt het koor Enjoy op in de winkel.