Nagels & Wimpers by Natacha

Alweer acht jaar geleden kwam de van oorsprong in België geboren Natacha via Maassluis naar Markelo. In Maassluis had Natacha altijd haar eigen salon waarbij ze zich voornamelijk richtte op het plaatsen van kunstnagels. Nadat er thuis aan de Stationsstraat 2 een ruimte vrij kwam, groeide bij Natacha het idee om hier een salon van te maken. Sinds kort heeft zij dan ook haar salon helemaal naar wens ingericht en draagt het de naam Nagels & Wimpers by Natacha. De keuze om ook wimper extensions te gaan zetten kwam eigenlijk als vanzelfsprekend omdat niemand in de buurt dit aanbiedt en Natacha dit zelf ook altijd laat doen. Inmiddels zijn hiervoor de papieren ook binnen en kan Natacha zowel professioneel nagels als ook wimpers zetten bij haar klanten.

Haar klantenkring is nog steeds groeiende en dit hoopt Natacha te behouden door kwaliteit te leveren en een goede service te verlenen. Haar creativiteit kan ze helemaal kwijt in het zetten van nagels en ze maakt dan ook de mooiste creaties, de vrije hand krijgen van een klant vindt zij dan ook het allerleukst. Voor een afspraak in de salon van Natacha kun je haar bereiken op 06-41094597.