SC Markelo ronde verder

Vanavond heeft Sportclub Markelo ook zijn derde wedstrijd in de Tukker Cup winnend afgesloten. Op bezoek bij AVC Heracles werd met 2-7 gewonnen. Al vroeg kwamen de gasten op voorsprong door een doelpunt van Lars Vagevuur, hij schoot vanaf 16 meter beheerst binnen. Kort voor rust was het Roland Stege die uit een strafschop de 0-2 op het scorebord wist te zetten. Dit was tevens ook de ruststand. In de tweede helft kwam Sportclub Markelo slecht uit de kleedkamer en na tien minuten stond het alweer 2-2. Echter liet de ploeg van trainer Rutger Kats snel een reactie zien, Mickey Slotman wist op aangeven van Rene Kuijpers zowel de 2-3 als 2-4 te maken. Een kwartier voor tijd volgde een memorabele 12 minuten Sportclub Markelo maar liefst drie strafschoppen kreeg toegekend. Verdediger Sam Schreurs wist de drie strafschoppen foutloos binnen te schieten en zo een hattrick op zijn naam te zetten. Zo werd het uiteindelijk een eenvoudige avond en werd met 2-7 gewonnen van AVC Heracles. Een duel waarin Max Haandrikman, Jordy Mooijman en Thijmen Bekendam hun debuut hebben gemaakt voor Sportclub Markelo 1. Door deze overwinning zijn de zwart-witten door naar de volgende ronde van de Tukker Cup.