Motoren sieren omgeving Markelo

Vandaag werd rondom Markelo de 31e editie van de Vijf Heuvelen Off Road Rit verreden. Ondanks het feit dat er door veranderende regelgeving geen gebruik gemaakt kon worden van veel maislanden had de organisatie ook dit jaar weer een aantrekkelijke route in petto voor de ruim 1.000 deelnemers. Bij start- en eindpunt Herberg de Pot was het vanmorgen al vroeg druk met motorcrossliefhebbers uit binnen en buitenland. Die vertrokken vervolgens voor een 50 kilometer lang parcours rondom Markelo met naast herkenbare plekken ook een aantal nieuwe elementen in de route. De weersomstandigheden waren ideaal, waardoor ook deze editie weer kon rekenen op veel publieke belangstelling. Op een aantal valpartijen na verliep de rit volgens de organiserende Stichting Off Road Markelo, prima.

De volledige reportage is online te bekijken op: https://www.oypo.nl/F220F953D98FE271