Menclub sluit seizoen af

Aanstaande zondag sluit Menclub Markelo haar seizoen af met een oefenparcours voor de menners op het terrein van het Hippisch Centrum aan de Potdijk in Markelo. Vanaf maart tot en met november biedt de Menclub haar leden elke maand de mogelijkheid tot het rijden van een oefenparcours met dressuur, het rijden van een aantal hindernissen en een kegeltjesparcours of ook wel vaardigheidsproef genoemd. Komende zondag wordt er zowel binnen in de accommodatie van het Hippisch Centrum als ook buiten gereden op het terrein met een twaalftal aanspanningen. De deelnemers starten tussen 10.00 en 11.30 uur en de morgen wordt vervolgens afgesloten met de prijsuitreiking.

Een week later staat de Stamppotrit op de agenda van Menclub Markelo. Vanaf 9.30 uur verzamelen de men combinaties bij de manege aan de Potdijk. Na de koffie en de cake vertrekken zij om 10.00 uur voor een tocht door herfstachtig Markelo.