31e Vijf Heuvelen Off Road rit Markelo

Op zondag 3 november 2019 wordt voor de 31e maal de Vijf Heuvelen Off Road rit in Markelo georganiseerd. Vele motorliefhebbers zullen door de bossen in en rondom Markelo rijden. De start en finish zijn volgens de traditie bij Herberg De Pot aan de Potdijk in Markelo. Met toestemming van de eigenaren van de bossen, gaat de rit door het buitengebied van Markelo. Een aantal plaatsen in de route zorgt voor veel spektakel voor het publiek waaronder de zandwinning De Domelaar aan de Groenlandsdijk en het crosscircuit op de Herikerberg.

De deelnemers kunnen parkeren op de weide bij Herberg De Pot. De route hiernaartoe is vanaf alle invalswegen naar Markelo met pijlen aangegeven. Inschrijven kan vanaf 8.30 uur. De motoren vertrekken vanaf 10.00 uur. De 31e Vijf Heuvelen Off Road rit wordt georganiseerd door Stichting Off Road Markelo. In deze stichting werken de Auto Sport Vereniging Markelo en de Markelose Motor Club Ons Genoegen nauw samen.