Keukenhof van Holten bestaat 10 jaar

In 2009 opende de Markeloër Jeroen Meutstege in Holten zijn eigen keukenzaak onder de naam Keukenhof van Holten. Begon hij destijds met 1 monteur en 1 verkoper, in de loop van de jaren is het bedrijf flink gegroeid. Een tweede showroom in Delden is erbij gekomen onder de naam Keukenhof van Twente en het aantal personeelsleden is uitgebreid naar een team met meerdere monteurs, verkopers en kantoorpersoneel.

En nu, in oktober 2019, bestaat Keukenhof van Holten 10 jaar en dat was voor Jeroen en zijn echtgenote Erna reden om het team een paar dagen in de watten te leggen. Jeroen en Erna zijn erg trots op hun team en dat hebben ze deze 2 dagen duidelijk laten merken! Vorige week zijn de personeelsleden met hun partner getrakteerd op een paar dagen Haarlem. De nadruk lag, hoe kan het ook anders voor een keukenzaak, op koken en eten. Er werd onder andere gewerkt met een hogesnelheidsblender van GreenYourself, er was een workshop waarbij gekookt werd met stoomovens en inductiekookplaten (van Siemens, Neff en Gaggenau, de merken waar Keukenhof dealer van is) en er was een uitgebreid diner in Le Mortier, een restaurant met een Franse keuken.

Namens het personeel kregen Jeroen en Erna een cheque overhandigd, die ze kunnen verzilveren voor een paar dagen Disneyland Parijs of een ander pretpark naar keuze. Al met al is dit 10-jarig bestaan van de zaak een mooie mijlpaal die uitgebreid gevierd is en Jeroen en Erna hopen het bedrijf de komende jaren met dit team nog verder uit te bouwen.