Bruidshow geeft tipje van de sluier

De dag van je leven waarop je het ja-woord gaat geven verdient een goede voorbereiding. Nadenken over bijvoorbeeld de feestlocatie, ringen, bloemen, bruidstaart, bruidskapsels, muziek, fotografie maar natuurlijk ook de bruidsjapon en het trouwpak van de bruidegom. Vanmiddag bij De Kroon was er volop de mogelijkheid om geïnspireerd te raken tijdens de 3e editie van de Bruidsbeurs die 2Impressu jaarlijks organiseert bij De Kroon. In een geweldige ambiance met gebruik makend van licht en geluid werden tijdens twee bruidshows een deel van de nieuwste collectie van het bruidsatelier op een enthousiaste wijze geshowd. Niet alleen bruidsjaponnen ook een aantal maatkostuums voor de man, japonnen voor de bruidsmoeders en bruidsmeisjes kwamen voorbij op de catwalk.

Naast de twee bruidshows kon men inspiratie opdoen bij de stands van meerdere ondernemers gerelateerd aan de mooiste dag van je leven. “Een geweldig, geslaagde middag waarop we als 2Impressu maar ook de ondernemers die hebben meegewerkt aan deze bruidshow een tipje van de sluier hebben kunnen laten zien van ons kunnen. Tenslotte haken we graag in op de individuele wensen van het toekomstig bruidspaar en is elke opdracht maatwerk”, besluiten Anja en Nicolette van 2Impressu vanmiddag na afloop.