Veel geslaagden bij diplomazwemmen

Het was gezellig druk in en rond het binnenbad van Sportfondsenbad De Vijf Heuvels waar vanmiddag weer drie nieuwe groepen klaar stonden om te laten zien wat zij in de afgelopen weken allemaal hadden geleerd. Onder het toeziend oog van ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en andere belangstellenden sprongen de kinderen in het diepe om hun uiterste best te doen voor het behalen van een zwemdiploma A, B of C. De kinderen hebben stuk voor stuk laten zien dat ze de kunst van het zwemmen beheersen. In totaal zwommen vandaag 69 kinderen af waarvan 24 kinderen na afloop hun zwemdiploma A, uitgereikt kregen door het enthousiaste zwembadpersoneel. Zwemdiploma B en C werd respectievelijk aan 33 en 12 kinderen uitgereikt. Zoals altijd wisten het badpersoneel er ook nu weer een feestelijke gebeurtenis van te maken voor de kinderen en zij willen de kinderen dan ook graag nogmaals van harte feliciteren met hun behaalde zwemdiploma’s. 

Diploma A
Aron Kos, Abdulrazak Al Jasem, Alham Al Jasem Bram Veluwenkamp, Teun Exterkate, Aroha Schuiterd, Julia Boensma, Sanne Wemekamp, Pepijn Elsman, Katarina Grubesic, Mees Goorman, Bas van den Hengel, Sander Hulsing,  Logan Koekkoek,  Karlijn Meijer, Vianne Hassink, Otje Boode, Even Fitsum, Siem ten Zende, Rens ter Horst, Emma Bomans, Jurre van Wieringen, Naomi Achterkamp en Sarah de Jesus Buten.

Diploma B
Elena Timmermans, Jort Bouwhuis,  Pepijn Kuitert, Stijn Scholten, Matei Oproiv, Jille de Olde, Honar Haider, Max van Sermondt, Fem Getkate, Mayke Bremer, Sara Kolenbrander, Huub Nijmeijer, Thijn Morsink, Merle Thijs, Luuk ten Hove, Joris ten Have, Thijs Paalman, Manon Frencken,  Myrna ter Welle, Emmy Beuker, Milan Voortman, Luuk Ebbekink, Naud Bloemendaal, Luuk Schuurman, Eefke Woolderink, Douwe Woolderink, Finn ter Maat, Job Berkers, Nathan Jansen, Boris Marinov, Savannah Staal, Floor Janssen en Angelina Hakkers.

Diploma C
Lucas Welmer, Morris Stevens, Hidde Stevens, Silvijn Meutstege, Jesse Tuitert, Isa Eertink, Sem Kettelarij, Bas Visser, Maud Koster, Kayra Ilhan, Lauren van der Sluis en Kris Flore Overmaat.