Grenzen aangeven binnen vrijwilligerswerk

Ben jij een vrijwilliger en weet jij wel wat jouw grenzen zijn binnen het vrijwilligerswerk? Er zijn normen en waarden, misschien wel een aantal regels maar weten waar je eigen grenzen liggen is cruciaal. Salut organiseert een bijeenkomst voor alle vrijwilligers binnen de Hof van Twente om hier achter te komen. Alle vrijwilligers in Markelo kunnen zich hier voor aanmelden.

Wat doe je bijvoorbeeld als er een geldkwestie voorbij komt? Silvia Zander van Humanitas Twente brengt dit punt graag op een interactieve manier aan het licht. Doordat je voor bepaalde keuzes komt te staan, kun je zelf ervaren waar je eigen grenzen liggen. Ben je benieuwd hoe jij hier mee om gaat en vindt je het interessant om eens in de spiegel te kijken? Dan is deze bijeenkomst zeker geschikt voor jou! Aanstaande maandag 14 oktober ben je welkom bij Salut voor de bijeenkomst, de interactieve avond duurt van 19.00 tot 21.00 uur.

Wil je deelnemen aan deze bijeenkomst, geef je dan op bij Salut, vol = vol. Mail naar vrijwilligerszaken@salut-welzijn.nl, app 06-2089 4999 of bel 0547-260053.