Franse toneelfilm in Het Beaufort

De Franse toneelfilm ‘Médecin de Campagne’ draait donderdagavond 17 oktober in Het Beaufort. De film uit 2016 was in Frankrijk geliefd bij het publiek en gaat over huisarts Jean-Pierre die werkt op het platteland. De mensen kunnen zeven dagen per week op hem rekenen totdat hij zelf ernstig ziek wordt. Zijn praktijk wordt overgenomen door Nathalie. Deze jonge arts is niet gewend aan het platteland en het platteland niet aan haar. Ook werkt het feit dan Jean-Pierre zijn werk moeilijk kan overdragen niet mee. De zieke huisarts ziet zichzelf als onmisbaar in de dorpsgemeenschap. Nathalie laat zich echter niet kennen en gaandeweg weet ze de dorpsbewoners en ook Jean-Pierre voor zich te winnen.

De voorstelling in Het Beaufort begint om 20.00 uur, de zaal is een half uur voor de voorstelling open. De toegangsprijs bedraagt 7,50 euro.