Dames 1 verliest van Sp. Neede VR1

Gisteren speelden de dames van Sportclub Markelo de uitwedstrijd tegen Sp. Neede VR1. Een tegenstander die afgelopen seizoen is gepromoveerd naar de 4e klasse. De eerste 20 minuten van de wedstrijd waren het vooral de dames uit Markelo die de meeste kansen creëerden. Dit werd dan ook beloond met een mooi doelpunt van Romy Rossing. Na 22 minuten spelen stond het 0-1 voor Markelo.

In de tweede helft creëerden de dames al snel nieuwe kansen. Helaas lukte het Sandra Stokreef niet om de bal in het net te koppen vanaf de rechterkant. Na 60 speelminuten brak één van de aanvalsters van Neede door en wist de 1-1 te scoren. De dames uit Markelo deden er alles aan om weer op voorsprong komen. Toch wist Neede in de laatste 10 minuten van de wedstrijd nog een keer te scoren en was de eindstand 2-1 voor Neede. Aankomende zondag spelen de dames van Sportclub Markelo om 10:30 uur de thuiswedstrijd tegen LSV VR1.