Countus viert 65-jarig jubileum

Gisteravond 3 oktober vierde Countus Markelo haar 65-jarig bestaan bij Zalencentrum De Poppe. In een goed gevulde zaal met ruim 300 gasten werd dit heugelijke feit gevierd. Een avond die in het teken stond van het thema  ‘terugge noar morn’  met gerenommeerde sprekers als Jan roerink, Rick van asperen en Wilfried Finkers. 

Op 1 augustus 1954 startte het toenmalig “Boekhoudbureau der O.L.M.” op de bovenverdieping van de Coöperatieve Landbouwvereniging Markelo met vijf man personeel die daar zes dagen in de week aan het werk waren. In dit kleine kantoor werden boekhoudingen van boeren bijgehouden en belastingformulieren ingevuld. In de loop der jaren groeide het aantal klanten gestaag en daarmee ook het aantal personeelsleden. Dit is uiteindelijk doorgegroeid naar een full-service kantoor met alle disciplines die momenteel gehuisvest is aan het Burgemeester de Beaufortplein 13 in Markelo.

“We kijken terug op een al met al zeer geslaagde avond voor klanten en medewerkers, die werkzaam zijn in een sector waar we trots op mogen zijn”, aldus teammanager Roelof Tuin.