Laserprojectie Boerderijverlichting

Met een krachtige laserprojectie op de silo van ABZ Diervoeding in het centrum van Markelo kondigt het bestuur van de stichting Boerderijverlichting hun twee jaarlijkse evenement aan. Vanavond werd het geheel geïnstalleerd op de Kaasfabriek Markelo en was het weliswaar even passen en meten, maar de aanwezige vakkennis zorgde ervoor dat de projectie uiteindelijk duidelijk zichtbaar op de silo werd weergegeven. “Het is de bedoeling dat de laserprojectie de komende weken elke avond start om 19.30 uur en stopt rond de klok van 22.30 uur. Naast deze mooie projectie hebben we dit keer meerdere vernieuwingen aangebracht in de route van de Boerderijverlichting die dit jaar wordt gehouden van 17 tot en met 27 oktober”, vertelt Teunis Jan Roeterdink, voorzitter van de stichting Boerderijverlichting.