Very Important Peutermorgen

Als kinderen bijna vier jaar oud zijn mogen zij starten in groep 1 van de basisschool. Een hele verandering voor ouders maar natuurlijk des te meer voor de peutertjes. Om de Markelose peuters al een beetje voor te bereiden op deze nieuwe stap in hun leventje, organiseert Openbare Basisschool de Zwaluw op woensdag 16 oktober van 11.30 tot 12.30 uur een speciale Very Important Peuter-morgen voor alle peuters in Markelo. In een ongedwongen sfeer kunnen ouders en hun peuters alvast een kijkje komen nemen in de school en kennismaken met het team. Peuters mogen zelfs al even een kijkje nemen en meespelen in de kleutergroepen. Obs de Zwaluw is momenteel gevestigd op de tijdelijke locatie aan het Burgemeester de Beaufortplein door de nieuwbouw van het Kindcentrum Markelo op de voormalige locatie van Obs de Zwaluw aan de Fokkerstraat in Markelo.