Bruidsbeurs 2Impressu bij De Kroon

In de prachtige ambiance van de oude aardappelfabriek in De Krim is afgelopen maandag de nieuwe collectie bruidsjaponnen, gelegenheidskleding en herenkostuums van 2Impressu op beeld vastgelegd. De modellen werden vooraf voorzien van prachtige kapsels door Hairtouch waarna de vele creaties van 2Impressu werden getoond voor de camera. Dit gebeurde in aanloop naar de bruidsbeurs die het Markelose bruidsatelier organiseert op zondag 13 oktober van 12.00 tot 17.00 uur bij De Kroon in Markelo. “We zijn uiteraard erg blij met de resultaten van onze nieuwste collectie en willen graag een tipje van de sluier met jullie delen maar hopen natuurlijk dat we jullie ontmoeten op de bruidsbeurs”, aldus Nicolette. De bruidsbeurs die georganiseerd wordt door 2Impressu krijgt mede vorm door veel enthousiaste ondernemers. Allen hebben de ‘mooiste dag van jullie leven’ in een hoog vaandel staan. Zo zal er naast live muziek ook van alles te vinden zijn op het gebied van videografie, weddingcakes, jewellery, hair, beauty en nog veel meer.

2Impressu biedt een ruim assortiment en is in staat om iedereen van top tot teen te kleden waarbij zij rekening houden met jullie wensen en budget. Dat is ook de reden waarom er tijdens de bruidsbeurs meerdere modeshows gepland staan. “Hier stellen wij niet alleen mode voor het bruidspaar centraal, maar ook die van de bruidsmoeders en -meisjes”, aldus Nicolette.  De modeshows tijdens de beurs op zondagmiddag 13 oktober staan gepland om 13.00 en om 15.00 uur.
Uiteraard is er op zaterdag 5 oktober (de eerste zaterdag van de maand) nog een Open Huis dag.

Bezoekers van de bruidsbeurs kunnen zich via de website van 2impressu aanmelden. Bij binnenkomst bij De Kroon ontvangen zij dan een gratis goodie bag.